Gedson Fernandes Besiktas - Son Dakika Transfer Haberi Gedson Fernandes Tercihini Yapti Besiktas Ve Galatasaray Tarafsiz Ve Bagimsiz Haber Sitesi : Gedson fernandes, sarı kırmızılı takım ile geride bıraktığımız seezonda 17'si ilk 11 olmak üzere toplamda 18 maçta sahaya.

Gedson Fernandes Besiktas - Son Dakika Transfer Haberi Gedson Fernandes Tercihini Yapti Besiktas Ve Galatasaray Tarafsiz Ve Bagimsiz Haber Sitesi : Gedson fernandes, sarı kırmızılı takım ile geride bıraktığımız seezonda 17'si ilk 11 olmak üzere toplamda 18 maçta sahaya.. Şampiyonlar ligi için iddialı bir takım kurmak isteyen beşiktaş, gedson fernandes'i takibe aldı. Benfica ise 22 yaşındaki orta saha için istenen düzeyde bonservis teklifi gelmemesi halinde beşiktaş'a göndermeye sıcak bakıyor. Portekiz basınından record'un haberine göre beşiktaş, gedson için 7.5 milyon avro önerdi. Kaynar, beşiktaş'ın transfer gündemine gelen, onyekuru, bruma, diego costa ve gedson fernandes konusunda bilgiler verdi. Buna göre beşiktaş, benfica'ya bonservisin yüzde 50'si için 7.5 milyon euro teklif.

Galatasaray'ın rachid ghezzal transferinden sona yaklaştığı öne sürülürken iki ezeli rakip arasında ilişkilerin gerilmesine neden olan gedson fernandes. Onyekuru, bruma, diego costa ve gedson fernandes konusunda bilgiler verdi. Beşiktaş transfer haberleri,beşiktaş transfer haberleri 2021,beşiktaş transfer gündemi,beşiktaş transfer haberleri son dakika,beşiktaş transfer haberleri son. Beşiktaş başkanı ahmet nur çebi ve futbol şube sorumlusu emre kocadağ, benfica yönetimi ile yaptığı görüşmede gedson fernandes'in bonservisi konusunda el sıkıştı. Gedson fernandes'ten beşiktaş'a galatasaray resti!

Besiktas Tan Galatasaray A Ghezzal Misillemesi Gedson Fernandes Icin Teklif Yapildi Haberi
Besiktas Tan Galatasaray A Ghezzal Misillemesi Gedson Fernandes Icin Teklif Yapildi Haberi from www.gercekmuhabir.com
Beşiktaş, galatasaray'ın da gündeminde bulunan gedson fernandes'in durumunu yakından takip etmeye devam ediyor. Şampiyonlar ligi için iddialı bir takım kurmak isteyen beşiktaş, gedson fernandes'i takibe aldı. Benfica ise 22 yaşındaki orta saha için istenen düzeyde bonservis teklifi gelmemesi halinde beşiktaş'a göndermeye sıcak bakıyor. A spor'da yer alan habere göre; Beşiktaş başkanı ahmet nur çebi ve futbol şube sorumlusu emre kocadağ, benfica yönetimi ile yaptığı görüşmede gedson fernandes'in bonservisi konusunda el sıkıştı. Se o benfica não aceitar este tipo de negócio, o besiktas. Besiktas offer benfica €7.5m for 50% of gedson fernandes rights besiktas offer benfica €7.5m for 50% of gedson fernandes rights Portekiz basınından record'un haberine göre beşiktaş, gedson için 7.5 milyon avro önerdi.

İşte beşiktaş'ın gedson fernandes teklifi!

Galatasaray'ın, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık formasını giyen oyuncusu gedson fernandes için beşiktaş'ın da devreye girdiği iddia edildi. Kulüplerin pazarlığı ise devam ediyor. Kaynar, beşiktaş'ın transfer gündemine gelen, onyekuru, bruma, diego costa ve gedson fernandes konusunda bilgiler verdi. Beşiktaş, geçen sezon mensah'ta bulamadığı geçiş oyunu katkısını fernandes'le yakalayabilir. Galatasaray geçen sezon beşiktaş'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan ghezzal'le temasa geçti. Buna göre beşiktaş, benfica'ya bonservisin yüzde 50'si için 7.5 milyon euro teklif. Beşiktaş, galatasaray'ın da gündeminde bulunan gedson fernandes'in durumunu yakından takip etmeye devam ediyor. Concluída a venda, o besiktas irá avançar com uma proposta formal por gedson, que deve visar o empréstimo com opção de compra. Özgür sancar beşiktaş'ın transfer gündemini açıkladı! İşte beşiktaş'ın gedson fernandes teklifi! Habere göre beşiktaş, gedson fernandes'in bonservisinin yarısı için 7.5 milyon euro önerdi. Gedson fernandes, sarı kırmızılı takım ile geride bıraktığımız seezonda 17'si ilk 11 olmak üzere toplamda 18 maçta sahaya. İkisi de orta saha oyuncusu olmasına rağmen beşiktaş'ta talisca yıldız kategorisine yükselirken, gedson 2 ileri 1 geri gitti.

Yeni sezonda ülkemizi şampiyonlar ligi'nde temsil edecek olan beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına ara vermeden devam … Buna göre beşiktaş, benfica'ya bonservisin yüzde 50'si için 7.5 milyon euro teklif. Gedson fernandes'ten beşiktaş'a galatasaray resti! Onyekuru, bruma, diego costa ve gedson fernandes konusunda bilgiler verdi. Galatasaray geçen sezon beşiktaş'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan ghezzal'le temasa geçti.

Besiktas Ve Benfica Gedson Fernandes Transferi Icin Anlasti Ntvspor Net
Besiktas Ve Benfica Gedson Fernandes Transferi Icin Anlasti Ntvspor Net from cdn.ntvspor.net
Kara kartal, portekizli futbolcunun bonservisini elinde bulunduran benfica'yı şampiyonlar. Galatasaray geçen sezon beşiktaş'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan ghezzal'le temasa geçti. Gedson fernandes ve adem ljajic'in sezon performanları. Portekiz basınından record'un haberine göre beşiktaş, gedson için 7.5 milyon avro önerdi. Adı beşiktaş'la anılan gedson fernandes 'i galatasaray da yeniden kiralamayı amaçlıyor. Galatasaray'dan beşiktaş'ı şoka sokan hamle! İşte beşiktaş'ın gedson fernandes teklifi! A spor'da yer alan habere göre;

Beşiktaş yönetimi, bir kısmı nakit diğer bölümü.

Beşiktaş başkanı ahmet nur çebi ve futbol şube sorumlusu emre kocadağ, benfica yönetimi ile yaptığı görüşmede gedson fernandes'in bonservisi konusunda el sıkıştı. Kaynar, beşiktaş'ın transfer gündemine gelen, onyekuru, bruma, diego costa ve gedson fernandes konusunda bilgiler verdi. A spor'da yer alan habere göre; Galatasaray'ın, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık formasını giyen oyuncusu gedson fernandes için beşiktaş'ın da devreye girdiği iddia edildi. Gedson fernandes, sarı kırmızılı takım ile geride bıraktığımız seezonda 17'si ilk 11 olmak üzere toplamda 18 maçta sahaya. Beşiktaş, galatasaray'ın da gündeminde bulunan gedson fernandes'in durumunu yakından takip etmeye devam ediyor. Beşiktaş'ta başkan danışmanı olarak görev yapan erol kaynar; ( fotomac ) beşiktaş haberleri, beşiktaş transfer haberleri , beşiktaş puan durumu Ancak portekiz basınına göre beşiktaş genç futbolcu için benfica'nın kapısını çaldı. Galatasaray geçen sezon beşiktaş'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan ghezzal'le temasa geçti. Beşiktaş, gedson fernandes'in bonservisinin %50'sini alabilmek için benfica ile görüşüyor. Benfi̇ca beşi̇ktaş'a daha sicak bakiyor. / diego godin, ghezzal, gedson fernandes#aspor #spor #caykasigi

Gedson fernandes, geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde geldiği galatasaray'da 18 karşılaşmaya çıkarken, 1 gol ve 3 asistle skora iki kez fayda yapmıştı. Yeni sezonda ülkemizi şampiyonlar ligi'nde temsil edecek olan beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına ara vermeden devam … ( fotomac ) beşiktaş haberleri, beşiktaş transfer haberleri , beşiktaş puan durumu Besiktas offer benfica €7.5m for 50% of gedson fernandes rights besiktas offer benfica €7.5m for 50% of gedson fernandes rights Benfica ise 22 yaşındaki orta saha için istenen düzeyde bonservis teklifi gelmemesi halinde beşiktaş'a göndermeye sıcak bakıyor.

Futbolarena On Twitter Transferarenasi Besiktas Gedson Fernandes
Futbolarena On Twitter Transferarenasi Besiktas Gedson Fernandes from pbs.twimg.com
Şampiyonlar ligi için iddialı bir takım kurmak isteyen beşiktaş, gedson fernandes'i takibe aldı. Adem ljajic ise beşiktaş forması giymekteydi. Record gazetesinin haberine göre beşiktaş, benfica'ya gedson fernandes'in bonservisinin yarısı için teklif yaptı. Besiktas offer benfica €7.5m for 50% of gedson fernandes rights besiktas offer benfica €7.5m for 50% of gedson fernandes rights Se o benfica não aceitar este tipo de negócio, o besiktas. Beşiktaş başkanı ahmet nur çebi ve futbol şube sorumlusu emre kocadağ, benfica yönetimi ile yaptığı görüşmede gedson fernandes'in bonservisi konusunda el sıkıştı. Bunun nedeni gedson'un şampiyonlar ligi'nde boy gösterip, piyasasını yükseltme ihtimalinin olması. Kara kartal, portekizli futbolcunun bonservisini elinde bulunduran benfica'yı şampiyonlar.

Buna göre beşiktaş, benfica'ya bonservisin yüzde 50'si için 7.5 milyon euro teklif.

Şampiyonlar ligi için iddialı bir takım kurmak isteyen beşiktaş, gedson fernandes'i takibe aldı. Özgür sancar beşiktaş'ın transfer gündemini açıkladı! Benfica ise 22 yaşındaki orta saha için istenen düzeyde bonservis teklifi gelmemesi halinde beşiktaş'a göndermeye sıcak bakıyor. Habere göre beşiktaş, gedson fernandes'in bonservisinin yarısı için 7.5 milyon euro önerdi. Beşiktaş transfer haberleri,beşiktaş transfer haberleri 2021,beşiktaş transfer gündemi,beşiktaş transfer haberleri son dakika,beşiktaş transfer haberleri son. Galatasaray'da geçen sezon kiralık olarak forma giyen ve fatih terim'in en güvendiği. Gedson fernandes, geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde geldiği galatasaray'da 18 karşılaşmaya çıkarken, 1 gol ve 3 asistle skora iki kez fayda yapmıştı. Ancak portekiz basınına göre beşiktaş genç futbolcu için benfica'nın kapısını çaldı. Kara kartal, portekizli futbolcunun bonservisini elinde bulunduran benfica'yı şampiyonlar. Beşiktaş, galatasaray'ın da gündeminde bulunan gedson fernandes'in durumunu yakından takip etmeye devam ediyor. Benfica ise 22 yaşındaki orta saha için istenen düzeyde bonservis teklifi gelmemesi halinde beşiktaş'a göndermeye sıcak bakıyor. Adı beşiktaş'la anılan gedson fernandes'i galatasaray da yeniden kiralamayı amaçlıyor. Gedson fernandes'de final haftasıbeşiktaş, costa'dan vazgeçmiyorsergen yalçın, bruma'yı istiyorgalatasaray aliou dieng ve santon için t.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama